top of page
Dodici_KeukenBrigade-53-small.jpg

Dodici chefs a casa tua

Altijd al gedroomd van een privé chef in uw eigen huis? Onze chefs van Dodici komen letterlijk 'a casa tua', dus bij ú thuis! We hoeven niemand uit te leggen dat velen een avondje uit in een restaurant missen, helemaal voor speciale gelegenheden.  

De betreffende chef zal alles meenemen wat nodig is voor het 4-gangen diner en zal uw keuken voor een avond overnemen. Er is keuze uit twee menu's maar iedereen aan tafel (maximaal 2 personen i.v.m. de RIVM richtlijnen) dient wel hetzelfde menu te kiezen.

 

Daarnaast bieden wij 2 opties aan;

  • alleen diner: 4-gangen diner plus brood en amuses €75,- p.p. (servies nemen wij mee)

 

  • all inclusive: 4-gangen diner plus brood, amuses, friandises met een glaasje Espresso Martini (cocktail), een glaasje Prosecco, bijpassende wijnen en een fles bruisend tafelwater €95 p.p. (wijnglazen en servies nemen wij mee)

Menu 'Dodici chefs a casa tua'

Klik hier voor het huidige menu

Geef uw menukeuze (voor de gehele tafel) door met de optie 'alleen diner' of 'all inclusive' zoals hierboven is genoemd. Het menu dient dus hetzelfde te zijn voor de gehele tafel, maar de aanvullende optie mag variëren.

Reserveer nu uw eigen Dodici chef!

Vijf chefs staan beschikbaar om op drie verschillende locaties op één avond te kunnen zijn (echter wel binnen een straal van 8 km vanaf Dodici).

Wilt u één van deze locaties zijn? Reserveer dan snel.

Er dient echter wel minimaal 3 dagen voor de gewenste datum gereserveerd te worden. Stuur ons een mail naar info@dodici.nl, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Onze chefs worden regelmatig getest op het Coronavirus.
Zorgt u er ook voor dat niemand van de aanwezigen verkoudheidsklachten heeft? Anders vragen wij u vriendelijk doch dringend de reservering uit te stellen. 
Mille grazie & wie weet tot snel! 

bottom of page